Review

Tineke is een vrouw die met vol passie haar vak uitoefent. Vol enthousiasme brengt ze haar kennis over. Ze heeft praktische tips en geeft je handvaten. Wanneer het even niet gaat, staat Tineke voor je klaar en doet er alles aan om je weer fit te krijgen. Erg fijn! ! Tijdens de kraamweek is Tineke een fijn klankbord en staat 24 uur per dag tot je beschikking. Elke keer als ik borstvoeding geef en ik zit gespannen,¬† denk ik oja schouders laag, dat is wat Tineke zei ūüôā

Bedankt voor de leerzame kraamweek!

Groetjes Roelof,  Linda en een knuffel van Bram


We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen! Bedankt lieve Tineke voor al je deskundige advies, tips en vooral humor. Je bent echt een heel fijn persoon en w√°t gaan wij jou missen! ‚ô°


Hallo lieve Tineke!
Voor de tweede keer hebben wij genoten van Tinekes zorg tijdens de kraamweek van ons tweede kindje, maar we hebben haar natuurlijk ook niet voor niets wéér gevraagd! Van te voren hebben we al fijn contact gehad, je kunt haar namelijk alles vragen, en tijdens de bevalling was het erg fijn om Tinekes assistentie erbij te hebben. Tineke is een warm mens met heel veel kennis van zaken. Ze geeft goede adviezen en laat je ook zelf meedenken en je eigen keuzes maken. Wat ik extra fijn vond was dat ze iedereen in zijn/haar waarde laat en zich niet opdringt in het gezin. Voor onze oudste was ze ook erg lief. Ze is nuchter, warm en ook na de kraamtijd hebben we nog veel aan haar gedacht. Dank je wel Tineke voor ons (zelf)vertrouwen, ik zou je aan iedereen aanbevelen!


Wij hebben de zorg van Tineke als zeer prettig ervaren. Tineke is iemand met onwijs veel ervaring en geeft hele waardevolle tips. Ze is een nuchtere en zeer lieve vrouw die ook omkijkt naar de andere gezinsleden. Ze heeft er voor gezorgd dat wij een hele fijne kraamweek hebben gehad. Ondanks dat het ons tweede kindje is heeft ze mij heel bij bijgeleerd. Wij zouden Tineke aan iedereen aanbevelen.
Gr. Marjolein en familie


Tineke is echt een engel!!! Bij onze eerste zoon (3 jr geleden) leerden we haar kennen en hadden we een zware en moeilijke tijd. Tineke heeft destijds veel voor ons betekent dus toen ik vorig jaar opnieuw zwanger was wisten wij meteen dat we Tineke gingen vragen.. helaas kon ze niet komen ivm vakantie maar vanwege corona ging dat helaas voor haar (en gelukkig voor ons!!!!) niet door en is ze toch bij ons geweest!! En oh wat was dat weer fijn, Tineke heeft heerlijke droge humor (heel fijn na een keizersnede dat je bij thuiskomst op de oprit in de auto al zowat in je broek plast van het lachen  ), ze is super bekwaam en heeft echt ALLES wat je maar kunt bedenken wat je misschien nodig bent achterin de auto liggen!  bij ons komt er zeker weten geen derde, maar anders wist ik wel wie we dan zouden vragen!!!!!
Groetjes Reina, René en de kids


Tineke is zorgzaam, lief en heeft heerlijke humor! m’n oudste zoon is dol op haar? soms serieus. soms dikke lol? we hebben ontzettend van haar genoten! door haar ben ik gaan geloven in de borstvoeding en dat gaat razend goed!! heerlijke week gehad!! zeker een aanrader!!
Groetjes uit Hasselt


Wat hebben we mogen genieten met Tineke als kraamhulp, geweldig! Gisteren was je voor het laatst en de traantjes vielen al toen je weg ging, en wat missen we je! Na nare ervaring met kraamzorg was ik wat nerveus in weer kraamhulp aanvragen, maar wat ben ik blij dat ik Tineke gevonden heb, ze denkt met je mee, je mag altijd alles vragen en ze is een schat en ook super met mijn andere dochter van 4 jaar. Haar ervaring zorgt ervoor dat de dingen waar je als mama onzeker over bent als sneeuw voor de zon verdwijnen, ik ben veel relaxter als mama en sta een stuk zekerder in mijn schoenen, kan je niet genoeg bedanken voor al je tijd en liefde die je ons gegeven hebt in onze kraamweek
Warme groet uit Assen


Na een mindere ervaring met kraamzorg hebben wij voor Tineke gekozen en dit was de beste keuze ever!
Dankzij haar hebben wij een hele fijne kraamweek gehad waar wij ons vanaf het eerste moment op ons gemak voelden!
Tineke is een ontzettende lieve vrouw die van aanpakken houdt. Haar adviezen, aanmoediging en humor hebben wij enorm gewaardeerd!
Helaas vliegt zo’n week voorbij en hebben we vandaag alweer afscheid moeten nemen. We gaan je missen.
Liefs Dirk, Marieke, Sophie & Noud


Met kraamzorg Tineke weet je zeker dat je een hele goede kraamtijd hebt, naast alle ervaring die ze meebrengt zorgt zij voor extra gezelligheid tijdens deze bijzondere periode.

Tineke verstaat haar vak, geeft vertrouwen en het juiste advies, kan heerlijk met je lachen en discussi√ęren over niets.

Ik zou Kraamzorg Tineke iedereen aanraden en gelukkig mogen wij nog heel even van haar aanwezigheid genieten!
EricJan


Vanaf dag 1 geeft ze je een goed gevoel, zeker op momenten dat jij het even niet meer weet. Een heerlijke vraagbaak die je wel mist als ze er niet meer is. Een topper die ik iedereen zou aanraden!
Janny


Mijn man en ik zijn enorm enthousiast over Tineke. We hebben veel aan haar gehad. Tineke voelt vertrouwd en geeft je vertrouwen in jezelf. Tineke weet heel veel en weet dit goed duidelijk te maken. Daarnaast was het in huis steeds keurig netjes. Ook heeft Tineke veel humor. We hebben mede dankzij Tineke een fantastische eerste periode van kraamtijd gehad en raden haar iedereen aan!
Kirsten


Wij zijn heel erg tevreden over de hulp die wij hebben gehad van Tineke. De tips en begeleiding waren heel fijn. Ook nam ze veel werk uit onze handen. Als je ergens mee zat dan kon je het altijd bij haar kwijt en had ze altijd goede raad. Ik zou iedereen aanraden om voor Tineke te kiezen als kraamhulp!
Annet


Voor ons bracht Tineke de nodige rust en duidelijkheid in huis na een hectische en stressvolle periode in het ziekenhuis. De borstvoeding die maar moeizaam verliep binnen een paar dagen volledig op de rit gekregen! Door haar rust en kennis kregen wij de tijd om van onze zoon te kunnen genieten. De dagen met Tineke zijn om gevlogen, wat hebben wij een gezellige week gehad!
Marjolein


Super kraamweek gehad. De zorg was goed geregeld en het was heel gezellig met Tineke in huis.
Groetjes Karin


Tineke heeft ons een hele fijne eerste week bezorgd. Praktisch, duidelijk, vriendelijk en gezellig zijn van toepassing. Ook goede tips voor borstvoeding en kolven gehad. En natuurlijk een zeer mooie en handige zelfgemaakte omslagdoek gekregen!
Helma


Als je een gezellige en hardwerkende kraamzorg wilt, dan zit je bij Tineke goed!
Ze heeft me heel veel geleerd en dankzij haar goede hulp m.b.t. borstvoeding heb ik mijn dochter 18 maand kunnen voeden.
Ik baal zo ontzettend dat, doordat we verhuisd zijn, we niet meer terecht kunnen bij Tineke. Maar anders had ik haar graag weer willen hebben as. februari!
Dankjewel voor de fijne kraamweek Tineke!
Sharissa


Een fijne vrouw met een praktische aanpak en niet alleen fijne en duidelijke uitleg naar mij maar ook naar mijn man een vrouw die haar kennis zou moeten doorgeven aan nieuwe aanwas van kraamverzorgende.
Desiree


8 dagen kraamzorg gehad van kraamzorg Tineke.
M is geboren bij 36 weken, dus een rand prematuur. M had daarom veel zorg nodig om niet weer in het ziekenhuis te belanden. Alles werd uit de kast gehaald qua kennis en kunde zodat dit gelukkig niet hoefde. Zonder een goede kraamhulp hadden we dat nooit gehaald. We hebben in de 8 dagen super veel geleerd, waardoor we het nu zelf kunnen. Tineke nam veel tijd voor moeder en kind, wat ik erg prettig vond. Tineke nam ook de tijd om de vader veel te leren. Dit was voor mij ook prettig omdat wij het nadien samen moesten doen. Ik was wel eens wat dingen vergeten en dat wist de vader dan weer. Goed team zijn we nu voor M. Daarnaast werd het huishouden ook nog gedaan en wat ik héél prettig vond er werden geen halve trommels gewassen.

Wil je een super kraamtijd kies dan voor kraamzorg Tineke!!
Groetjes van Hilda


Wij zochten een leuke ervaren kraamhulp. Met Tineke hebben wij deze absoluut gevonden! Zij heeft heel veel kennis en brengt dit enthousiast over. Ook na de kraamweek kun je haar nog benaderen voor advies en tips. Tineke bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame week. Je bent absoluut een aanrader voor andere aanstaande ouders.
Petra en Wout


Wij hebben Tineke na de geboorte van onze zoon leren kennen als onze kraamverzorgster. Zij was zo’n topper dat wij haar graag terug wilden zien tijdens de kraamperiode na de geboorte van onze dochter. En gelukkig had Tineke tijd.¬†Wat hebben we veel geleerd in korte tijd! Maar ze zit nooit op je lip.¬†Tineke is een vrouw die iedereen in zijn waarde laat.
Ze geeft je een top kraamweek.
Familie Inia


Een heel leuke kraamtijd gehad met Tineke. Ze is vrolijk en gezellige kraamverzorgende, die ons altijd kon ondersteunen en helpen met zeer waardevolle tips en trucs. Ze heeft aandacht voor het hele gezin. Ook hebben we het erg prettig gevonden dat we buiten de kraamuren om, zo nodig haar om advies konden vragen.
Fam. Palland


Beste Tineke, bedankt voor de goede zorg. Je was geweldig! Want je hebt je extra ingezet voor mij omdat ik nog doofheid heb.
Lieve groet, Marian en Eduard.


Wij hebben voor Kraamzorg Tineke gekozen omdat we opzoek waren naar een kraamhulp met ervaring. Het is ons heel goed bevallen. Tineke is erg goed in het werk wat ze doet en heeft ons veel geleerd, en daarbij is ze een hele leuke en gezellige vrouw! Mochten wij nog eens een kraamhulp nodig hebben, kiezen wij weer voor Tineke!
Groetjes Julien en Shannon


Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad, mede dankzij Tineke! Ze heeft veel kennis wat erg fijn is. Daarnaast is het een hele gezellige dame die jou en gezin in haar waarde laat. Ook met onze dochter van 3 kon ze het goed vinden! Wij kunnen haar zeker aanraden!
Fam. Meijntjes


Fantastisch! Tineke is onze kraam verzorgster geweest bij beide kindjes nu zijn ze alweer (3) en (5,5 maand)maar ik / wij hadden geen betere kunnen treffen! Tineke heeft mensen kennis en ziet wat je nodig hebt! Wij vonden haar helemaal top!
Groetjes Anna


Wij hebben kraamzorg gehad van Tineke, wat een geweldige week hebben we gehad.

Het is ons 2e kind en met onze oudste van 3 deed ze echt super leuk hij was helemaal gek met haar. Tineke betrok hem overal bij en hij kreeg zelfs een diploma voor de goede hulp wat was hij trots.
Heb ontzettend veel van haar geleerd en ze heeft ons allemaal erg goed verzorgd. Het afscheid op de laatste dag was ook met tranen omdat we echt een top week hebben gehad.

Dus mocht je kraamzorg nodig hebben twijfel dan niet en kies voor Tineke.
Familie de Graaf


 • Review

  Lieve Tineke,

  Als mensen aan ons vroegen, hoe was jullie kraamverzorgster? Dan zeiden we allebei: ‚ÄúTineke is echt een Topper‚ÄĚ.

  Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we gelijk een goed gevoel bij jou. Het voelde meteen vertrouwd en je gevoel van humor hielp daar zeker bij. Na een paar dagen in het ziekenhuis te zijn geweest mochten we naar huis en jij kwam ook direct naar ons toe. Je had een luisterend oor en nam de tijd zodat we ons verhaal kwijt konden.
  We hadden een verkeerde start in het ziekenhuis maar door jou ervaring en kennis kon je dit al snel omdraaien. De borstvoeding kwam al snel op gang en we zagen Ryan veranderen van een huilerige baby naar een zeer tevreden mannetje.

  De kraamweek vloog voorbij en we hebben veel van je mogen leren! Ook de extra dingen zoals de baby massage en het gebruiken van een draagdoek was heel fijn om te leren.
  Tineke, nogmaals heel erg bedankt voor de fijne week!

  Liefs,

  Sander, Jolanda en Ryan

  06 - 31 76 22 02
  Stuur een bericht

  KvK: 60540559


  Direct inschrijven